Testimonials


Voordat ik met Geesje ging werken was ik niet mijzelf, voelde ik mij klein en zat ik laag in mijn energie. Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt en wist echt niet meer wat ik wilde. Ik wist niet waar ik goed in was en wat voor baan bij mij paste, ik voelde mij “lost”.

Ik had boeken en vacatures gelezen in de hoop dat deze de juiste richting zouden wijzen. Helaas heeft dit niet het antwoord gegeven op mijn vragen.

Ik realiseerde mij dat ik hulp nodig had en ik voelde tijdens het eerst telefoongesprek met Geesje dat het goed was. Ze is heel relaxed en een fijn persoon om mee te praten. Door de oefeningen in het traject te doen en de vragen die gesteld werden tijdens de coaching sessies kreeg ik direct nieuwe energie. 

Ik ben nu veel blijer en relaxter. En heb meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Ik voel mij voldaan en ben verbaasd dat ik mij eerst zo niet mijzelf was en klein voelde en dat ik dat heb laten gebeuren. 

Dit traject heeft mij bevestigd dat de baan die ik had inderdaad niet bij mijn talenten paste. Door dit traject heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met deze  baan en het risico durven nemen dat ik een tijdje zonder baan zou zitten. Ik had het vertrouwen in mijzelf dat ik een baan zou vinden die bij mij past en dat is mij gelukt! 

De tools die ik heb gekregen in dit traject hebben ervoor gezorgd dat ik nu beter kan vertellen waar ik goed in ben met mijn talenten m.b.t. werk, maar hebben mij zeker ook geholpen in mijn privéleven.

Ik raad dit traject aan voor mensen die niet op hun plek zitten binnen de functie en daardoor hun zelfvertrouwen kwijt zijn geraakt. Klaar zijn voor een baan waar ze plezier beleven en zichzelf kunnen zijn. 

Dit traject doen met Geesje is echt een no-brainer als je klaar bent voor een goed toekomst, waar je goed in je vel zit en dat ook uitstraalt! 

Elise de Kiewit - HR professional


Voordat ik met Geesje werkte worstelde ik met het gevoel van vastgeroest zijn in mijn werk en ik was hierdoor gefrustreerd. Ik zat vast in mijn hoofd met twijfels en vragen over deze situatie en mijn toekomst en ik dacht dat ik in m’n eentje de weg moest vinden.

Na de talent reading kon ik een naam plaatsen bij mijn talenten en heb ik geleerd hoe deze te managen.

Nu voel ik me heel blij en enthousiast!

Na een interne sollicitatie ben ik doorgegroeid van assembly technician naar logistics analyst, wat veel beter aansluit op mijn talenten.

Werken met Geesje is een absolute no-brainer als je worstelt met frustratie omdat het werk niet bij jou past en er klaar voor bent om je ware talenten te ontdekken!

Jelena Bijelic - Logistics Analyst


Ik was zoekende en stortte mij steeds in nieuwe uitdagingen wat mij in eerste instantie blij maakte maar na een tijdje dacht ik “nee, dit is het niet”.  Dit herhaalde zich steeds met elke nieuwe uitdaging.  Op een gegeven moment kreeg ik heel sterk het “is dit het nou” gevoel. Ik dacht dan “Waarom kom ik het werk niet tegen wat bij mij past? Waarom zie ik het niet?”. 

Ik heb andere coaching gehad maar heeft mij niet die richting gegeven die ik zocht. En ik ging leuke hobby’s voor mezelf zoeken die ik na mijn werk kon doen. Lekker wegrennen, veel doen.

Voordat ik met dit traject begon vroeg ik mij af of het wel echt ging helpen. Kan ik wel gecoacht worden?

Tijdens het traject heeft Geesje mij geholpen met bewustwording van mijzelf en mijn talenten.

Het is fijn om te weten wat mijn talenten zijn en dat ik die nu ook zie.  Ik heb geleerd in situaties mijn talenten te herkennen en kan ze bewuster inzetten. Ik kan nu kansen creëren op mijn werk die bij mijn talenten passen. Het verklaart veel over mijzelf en dat geeft mij een verlicht en blij gevoel.  

Op sommige moment was het lastig/pittig. De afhaakmomenten zijn al een paar keer door mijn hoofd gegaan en ze haalde mij er steeds weer bij. Dat is wel chapeau.

Ik kan nu beter voelen wat ik wil en zie nu mogelijkheden om mijn eigen baan/rol te creëren. Dit geeft mij zelfvertrouwen en sterkt mij. Ik kan nu duidelijker aangeven wat ik wil in mijn baan en heb daarmee al een aantal kansen gecreëerd zoals deelname bij een denktank waar ik mijn denktalenten meer aan bod komen.

Ik raad dit traject aan voor mensen die niet snappen waar een bepaalde onrust vandaan komt. Veel van banen zijn gewisseld en zich afvragen “wat wil ik nou eigenlijk?”, “wat past er bij mij?”, “waar ben ik nou goed in?” of “wat kan ik nou eigenlijk?”. Mensen die op zoek zijn naar leuk werk maar radeloos, machteloos in de rondte gaan, niet weten wat ze moeten doen en niet kunnen accepteren dat dit het is.  

Dit traject met Geesje is een aanrader als je klaar bent voor een blijer leven, waar je kan groeien als persoon en met de kennis over jezelf de juiste baan kan vinden.  

Corella van Kuijeren, Directiesecretaresse


 

 

Romy Loos, projectmedewerker