Ervaringen van vorige deelnemers


Voordat ik met Geesje ging werken was ik niet mijzelf, voelde ik mij klein en zat ik laag in mijn energie. Ik was mijn zelfvertrouwen kwijt en wist echt niet meer wat ik wilde. Ik wist niet waar ik goed in was en wat voor baan bij mij paste, ik voelde mij “lost”.

Ik had boeken en vacatures gelezen in de hoop dat deze de juiste richting zouden wijzen. Helaas heeft dit niet het antwoord gegeven op mijn vragen.

Ik realiseerde mij dat ik hulp nodig had en ik voelde tijdens het eerst telefoongesprek met Geesje dat het goed was. Ze is heel relaxed en een fijn persoon om mee te praten. Door de oefeningen in het traject te doen en de vragen die gesteld werden tijdens de coaching sessies kreeg ik direct nieuwe energie. 

Ik ben nu veel blijer en relaxter. En heb meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Ik voel mij voldaan en ben verbaasd dat ik mij eerst zo niet mijzelf was en klein voelde en dat ik dat heb laten gebeuren. 

Dit traject heeft mij bevestigd dat de baan die ik had inderdaad niet bij mijn talenten paste. Door dit traject heb ik de keuze gemaakt om te stoppen met deze  baan en het risico durven nemen dat ik een tijdje zonder baan zou zitten. Ik had het vertrouwen in mijzelf dat ik een baan zou vinden die bij mij past en dat is mij gelukt! 

De tools die ik heb gekregen in dit traject hebben ervoor gezorgd dat ik nu beter kan vertellen waar ik goed in ben met mijn talenten m.b.t. werk, maar hebben mij zeker ook geholpen in mijn privéleven.

Ik raad dit traject aan voor mensen die niet op hun plek zitten binnen de functie en daardoor hun zelfvertrouwen kwijt zijn geraakt. Klaar zijn voor een baan waar ze plezier beleven en zichzelf kunnen zijn. 

Dit traject doen met Geesje is echt een no-brainer als je klaar bent voor een goed toekomst, waar je goed in je vel zit en dat ook uitstraalt! 

Elise de Kiewit - HR manager 


Voordat ik met Geesje werkte worstelde ik met het gevoel van vastgeroest zijn in mijn werk en ik was hierdoor gefrustreerd. Ik zat vast in mijn hoofd met twijfels en vragen over deze situatie en mijn toekomst en ik dacht dat ik in m’n eentje de weg moest vinden.

Na de talent discovery workshop kon ik een naam plaatsen bij mijn talenten en heb ik geleerd hoe deze te managen.

Nu voel ik me heel blij en enthousiast!

Na een interne sollicitatie ben ik doorgegroeid van assembly technician naar logistics analyst, wat veel beter aansluit op mijn talenten.

Werken met Geesje is een absolute no-brainer als je worstelt met frustratie omdat het werk niet bij jou past en er klaar voor bent om je ware talenten te ontdekken!

Jelena Bijelic - Logistics Analyst


Ik was zoekende en stortte mij steeds in nieuwe uitdagingen wat mij in eerste instantie blij maakte. Echter na een tijdje gaf het mij geen voldoening meer. Ik was de baan zat, wilde totaal iets anders of wilde gewoon een tijdje geen werk maar meer vrijheid. Om de paar jaar had ik een nieuwe baan. Ik probeerde daarnaast hobbymatig creatieve activiteiten te doen om daar mijn meeste voldoening dan uit te halen.

Maar steeds kwam ik op een punt: Is dit het nou?’ Waarom vind ik het niet meer leuk? Is dit nu mijn leven? Heel frustrerend. Het maakte mij onzeker, want ik dacht bij elke nieuwe stap, zal dit het nu wel voor mij zijn, ga ik niet weer afhaken?

En toen kwam de vraag bij mij omhoog, waar ben ik nou echt goed in? Wat is mijn talent?

Tijdens het traject heeft Geesje mij geholpen met bewustwording van mijzelf en mijn talenten.

Het is fijn om te weten wat mijn talenten zijn en dat ik die in mijn dagelijks leven ook herken. Het verklaart veel over mijzelf hoe ik doe, denk en voel. Ik begrijp mezelf veel beter en ik ben oprecht heel blij mét en trots óp mijn pakket talenten. Dat geeft mij een goed gevoel.

Bij bewustwording hoort ook voelen en inzien welke emoties en overtuigingen aanwezig zijn. Dat was confronterend. De afhaakmomenten zijn al een paar keer door mijn hoofd gegaan en Geesje haalde mij er gelukkig steeds weer bij.

Ik kan nu beter voelen wat ik wil en zie nu in combinatie met mijn talenten de mogelijkheden om een passende rol binnen mijn huidige baan te creëren. Dit geeft mij zelfvertrouwen en sterkt mij. Ik heb daardoor ook al een leuke extra taak erbij gekregen waar mijn denktalenten meer aan bod komen.

Ik raad dit traject met Geesje aan voor mensen die niet snappen waar een bepaalde onrust vandaan komt, veel van baan zijn gewisseld en zich afvragen: wat wil ik eigenlijk, wat past er bij mij, waar ben ik goed in?

Dit traject is een boost voor je persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je om bewuster te worden van jezelf en van je talenten. Met deze kennis begrijp je welke rol en/of taken bij jou passen en wat je vooral wel of juist niet moet doen om jouw eigen flow te ervaren.

Corella - deelneemster 1 op 1 talentcoachingtracject


Voordat ik met Geesje ging werken, bleef ik plakken in een bijbaan of werk dat per ongeluk op mijn pad kwam. Zo hield ik mezelf veilig en klein zodat ik niet zou falen. Toch raakte ik keer op keer gefrustreerd, omdat ik ergens wel wist dat er meer in mij zit maar ik geen stappen ondernam. In deze banen deed ik waar ik goed in ben, maar niet per se wat ik ook leuk vind en dus liep ik er qua energie altijd op leeg.

Ik voelde dat er in elk bedrijf wel plek is voor een Romy, maar specifiek benoemen waarom ik bij een bepaald  bedrijf zou willen komen werken, daar had ik geen woorden voor. Dus voelde het altijd of niemand op mij en mijn talenten zat te wachten. Ik was op zoek naar mijn innerlijke kompas, dat ik weet en van binnen kan voelen waar ik goed in ben én waar ik heel blij van word.

Ik heb meerdere coaching trajecten gevolgd en met een jobcoach gesproken. Aldoor koos ik wat voor mij veilig voelde en bleef ik in mijn comfortzone. Dat te kleine doosje waar ik graag uit wilde, maar waarbij ik niet wist hoe omdat ik in mezelf tegen een muur van angst opliep. Voordat ik met dit traject begon dacht ik wel: “Ga ik weer zo’n traject in? Ga ik echt weer zoveel geld uitgeven? Waarom kan ik dat niet zelf, ben ik nou nooit af of goed genoeg?  Wat als het lukt, wat als er uitkomt wat ik allemaal kan, dan kan ik me niet meer verschuilen achter dat ik het niet weet en moet ik daar misschien ook iets mee?  Moet ik wel uit dat doosje stappen..."

Geesje heeft mij geholpen door liefdevol en met geduld met mijn saboteur om te gaan. Zij is op die muur gestuit, maar heeft mij aldoor tools gegeven om daar uiteindelijk weer mee verder te kunnen.

Ik ben het meest blij dat ik mijn talenten nu weer herken. Door de oefeningen, de gesprekken met Geesje en de mooie inzichten zie ik dat mijn talenten als een rode draad door mijn leven lopen. Ze geven mij blije energie. Ik heb taal en woorden gekregen voor hoe ik functioneer en vooral floreer in allerlei situaties. Daardoor snap ik mijzelf nu zoveel beter!

Ik vertrouw meer op mezelf, op dat innerlijke kompas waar ik naar zocht. Dat ik kan doen wat ik leuk vind en dat een toekomstplan niet bij een droom hoeft te blijven. Ik ben trots op de stappen die ik heb gezet en lees nog vaak terug in mijn opschrijfboekje wat ik allemaal geschreven heb over mezelf, deze reis met Geesje en mijn talenten.

Mensen die van zichzelf weten dat er meer in zich zit, maar niet weten hoe ze daar moeten komen. Die ook in een te klein doosje zitten en die denken: “ik kan meer, ik wil groter, verder, mooier en waarom is dat allemaal voor anderen en niet voor mij? Waarom kom ik niet uit dat doosje, hoe zit die deksel vast, waarom houd ik mezelf zo klein?” Deze mensen zouden Geesje moeten inhuren.

Geesje is een heel fijne coach, iemand die graag samen met jou mooie resultaten wil behalen. Mensen zoals ik denken vaak: "dit is maar een heel klein stapje, ik heb niks bereikt, zo kom ik niet bij mijn einddoel en ga ik het zeker niet meer halen." Geesje helpt je die ‘kleine’ stappen en successen te benoemen, waardoor je zelf deze successen ziet en ervaart en ook het pad kan zien dat je hebt bewandeld. Geesje hielp mij inzien hoe mooi ik op weg ben. Daar vind ik haar heel goed in en met haar bewandel je samen het pad en dat is echt heel mooi wandelen!

Romy Loos - deelneemster 1 op 1 talentcoachingtracject


Ik wist niet zo goed welke kant ik op wilde met werk. Ik wist niet wat ik wilde en hoe en waar ik moest beginnen om daarachter te komen.

Ik heb eerder een loopbaantraject gehad via mijn vorige werk. Ik kreeg daar veel praktische tips maar ik miste goede begeleiding en een stukje diepgang. Alleen een opdracht maken en dan doornemen tijdens de sessie zorgt er niet echt voor dat je veranderd. Daar leerde ik niet buiten het boekje te gaan en te luisteren naar mijn gevoel.

Ik vond het eerst wel spannend om aan het traject te beginnen omdat ik niet precies wist wat de uitkomst zou worden. Maar tijdens het voorafgaande gesprek heb ik vertrouwen gekregen in het traject en voelde ik ook de persoonlijke aandacht.

Ik denk nu meer in oplossingen en mogelijkheden. Bijvoorbeeld eerst als ik naar vacatures kijk zag ik alleen maar bezwaren maar nu denk ik ‘pak de telefoon en ik bel ze even op’. Dat had ik voorheen nooit gedaan. Tijdens dit traject heb ik geleerd meer op mijn gevoel te vertrouwen in plaats van teveel in mijn hoofd te leven. Door de coaching sessies en de praktische tools die ik heb gekregen kan ik snel weer in de juiste flow te komen.

Ik voel mij nu zelfverzekerder en rustiger. Ik heb vooral het idee dat ik dichter bij mezelf ben komen te staan. Ik weet gewoon beter wie ik ben, wat ik wil en wat ik nodig heb. Voelt heel krachtig en sterk, ik kom voor mezelf op. Ik kan nu ook veel beter onder woorden brengen wie ik ben en waar ik energie uithaal.

Voor mensen die twijfelen over richting in hun werk, het lastig vinden om te kiezen en het moeilijk vinden om knoop door te hakken is dit traject echt een aanrader.

Waarom ik Geesje als coach aanraad? Omdat het beste cadeau aan jezelf is om jezelf te omarmen, echt weten waar je blij van wordt, waar je energie uithaalt, zowel in werk als in privé. Geesje kan je hierbij helpen. Alle tools die ik heb geleerd kan ik mijn leven lang gebruiken. Zo ga ik veel rustiger en zelfverzekerder een sollicitatiegesprek in omdat ik weet waar ik goed in ben, waar ik energie en voldoening uithaal en kan ik mijn kwaliteiten goed onder woorden brengen. Geesje helpt je om een sollicitatiegesprek in te gaan met de insteek: ‘kijk naar wat aansluit op jouw behoeftes, jouw kwaliteiten, wat het bedrijf voor jou kan betekenen’. Dit is echt een verademing. Ik neem nu de controle in een gesprek. Dat voelt heel sterk! Ik gun het iedereen om dichter bij zichzelf te staan en de controle te nemen. Geesje is een topcoach, weet wanneer je teveel in je hoofd zit en in problemen denkt en leert je om je overtuigingen te doorbreken. Iedereen verdient het om zichzelf te mogen zijn en de kwaliteiten die je hebt in te zetten. 

Carina Vink - Productmanager


Ik zat op een plek dat ik niet leuk vond. Ik vond mijn werk niet leuk maar wist niet wat nou echt mijn passie was. Ik kreeg weinig energie van mijn werk en ging zonder plezier naar mijn werk.

Ik heb geprobeerd met vrienden en bekenden hierover te praten maar dat hielp niet. Ze hadden vaak goedbedoelde adviezen maar konden niet tot de kern komen. Ik heb wel hulp gekregen van mijn manager, zij mij liet inzien dat het anders kon. Maar het was niet de hulp ik op dat moment nodig had. 

Het besef dat ik hulp nodig had was best heftig voor mij. Ik ben altijd zelfstandig geweest en ik vond het best wel moeilijk om te realiseren dat ik het gewoon niet meer zelf kon en dus hulp nodig had. Maar toen ik eenmaal dat besef had viel er een last van mijn schouders af.  Ik dacht ‘ik geef mij hier gewoon aan over, ik heb gewoon hulp nodig’.

Doordat Geesje begrip toont en de tijd neemt om mij te begrijpen kwam ik weer op het juist pad richting die baan waar ik energie van krijg en passie voel. Zij had geen moeite mij te begrijpen, ze wist gewoon waar ik inzat en stelde de juiste vragen. Al bij de eerste sessie heb je mijn dikke muur waar ik zo lang mee liep doorbroken. En dat is juist heel goed geweest want vanaf dat moment kon ik juist verder en dat heeft nooit iemand zo bij mij kunnen doen. Na de eerste sessie was het gewoon al duidelijk dat jij mij op het goede pad kon helpen naar een baan die bij mij past.

Ik ben heel enthousiast over dat ik mijn emoties heb kunnen verwerken, niet alleen van het afgelopen jaar maar van mij hele carrière. Daardoor kan ik weer vooruit denken. Ik heb het idee dat ik vanaf nu alleen nog maar kan groeien. Dit geeft mij een heel bevrijdend gevoel. Gedurende proces voelde ik mij steeds blijer en energieker worden. Het proces heeft geholpen mij de energie te geven de volgende stap te nemen in mijn carrière. Ik heb nu een baan gevonden bij een bedrijf wat goed bij mij past en waar ik verder kan groeien. 

Ik voel mij nu de Mona die ik mij 10 jaar geleden had voorgesteld dat ik zou zijn wanneer ik 30 ben. Dit traject heeft mij zelfvertrouwen gegeven, ik kan weer trots op mezelf zijn en het voelt alsof ik de wereld aan kan. Ik heb mogelijkheden voor mezelf gecreëerd.  

Vrouwen die passie kwijt zijn, niet meer weten wie ze zelf zijn en zich realiseren dat ze hulp nodig heeft zou ik coaching Geesje adviseren. Zij is een coach die er voor je is, de juiste vragen stelt en je de ruimte geeft om het jouw eigen manier te doen. Zij pusht je om resultaten te behalen maar wel op een manier die bij jouw (talenten) past.

Het traject met Geesje geeft je veel vreugde, vrijheid en zelfverzekerdheid. Je krijgt veel inzichten over jezelf en zij helpt jouw om uit de negatieve cyclus te komen en mogelijkheden te zien. En de baan te vinden die bij jouw past.

Mona Reinders - Project manager


Voordat ik met Geesje ging werken had ik twijfels over alles. Ik twijfelde over de keuzes die ik gemaakt had zoals over de baan die ik had aangenomen na mijn studie. Ik bleef alles maar overdenken, druk in mijn hoofd en ’s avonds in bed kon ik niet slapen omdat het werk door mijn hoofd bleef spoken. Het frustreerde mij dat ik werd geleefd door mijn werk, door de verwachtingen die bij het werk hoorde. Ik ging constant over mijn grenzen heen waardoor ik geen raad meer wist met mezelf.

Ik had een stress coach die mij hielp de stress te verlagen in mijn werk, dit hielp een beetje maar nog liep ik met dezelfde twijfels en frustraties. Ik heb advies gevraagd aan mijn vriendinnen, op internet naar oplossingen gezocht maar het voelde alsof niemand in hetzelfde schuitje zat als ik.

Toen kwam ik in aanraking met dit talent coaching programma, ik was geïnteresseerd maar twijfelde of dit traject van goede kwaliteit was. Tegenwoordig kan iedereen zich coach noemen, dus vergt wel wat research om te checken of het echt is. Na de talentenscan en het lezen van de reviews kreeg ik meer vertrouwen in het programma. Ik herkende mezelf in de verhalen. Het was een flinke investering maar dit motiveerde mij om alles eruit te halen wat erin zat.

Tijdens dit programma ging het om bewust worden van mijn talenten, gedachten en gedrag. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik meer duidelijkheid kreeg over mezelf, wat ik wil en mijn grenzen. Ik ging op zoek naar andere mogelijkheden en daarbij  was ik heel bewust wat voor gevoel het mij gaf en wat voor resultaat het mij opleverde. Het bleek dat ik het bedrijf waar ik werkte heel goed aansluit bij mijn principes. Toen zijn wij  juist gaan kijken, je hebt nu je werk en wat kan je daar nog meer uithalen. Kansen daarbinnen creëren en hoe kan ik mijn werk inrichten binnen dit bedrijf zodat ik er energie van krijg.  

Het mooiste vind ik dat ik nog bij mijn huidige werkgever zit en dat ik mij daar blij en relaxed voel. Ik heb nu een andere rol waarbij ik meer vrijheid heb om mij te richten op de dingen waar ik energie van krijg. Waar ik op mijn eigen tempo kan groeien in de richting waar ik naartoe wil en daarmee meer zeggenschap heb over mijn eigen loopbaan. Dit geeft mij een krachtig gevoel.

Ik denk nu meer in kansen, ik voel de angst van dat de mogelijkheden zo beperkt zijn niet meer. Binnen het bedrijf waar ik nu werk maar ook tijdens sollicitaties neem ik de leiding. Ik stel de juiste vragen en praat vanuit wat ik wil. Waar ik voorheen altijd probeerde in het plaatje te passen, binnen de verwachtingen die het bedrijf van mij had.

Ik zou dit programma aanraden aan elke ambitieuze vrouw zoekende zijn, de hele tijd ergens proberen in te passen en willen voldoen aan de verwachtingen aan mensen om hen heen en de maatschappij. Maar ook steeds denken dat het gras groener is aan de overkant.

Geesje heeft mensen snel door, ik zou haar ook echt een mensen kenner noemen. Ik voelde mij begrepen door maar ze kon mij ook op de juiste manier confronteren. Ze daagde mij uit om verder te denken en gaf mij ook de tijd om dat te verwerken. Ze kan het inzicht bij de ander brengen en de andere kant laten zien en daarmee diegene in mogelijkheden laten denken. Ze is reeël, nuchter en eerlijk.

Marieke Rietveld - Customer support medewerker


Waar ik vooral tegen aan liep was dat ik niet goed wist wat ik nodig had en mij daardoor liet leiden door anderen. Doordat ik meeging met wat anderen zeiden wat goed voor mij was en ik mij aan hen aanpaste, kreeg ik het gevoel dat ik niet goed genoeg was zoals ik ben. Het frustreerde mij dat ik mij steeds moest aanpassen, maar dat de ander niet een stapje richting mij wilde doen.  Alsof de ander boven mij stond, dit voelde denigrerend en ik werd onzeker. Ik vroeg mij dan af “waarom mag ik niet zijn zoals ik ben?”. Dit zorgde ervoor dat mijn baan mij veel energie kostte.

Ik heb een aantal dingen geprobeerd voordat ik met dit traject begon. Via mijn werkgever heb ik de Insights Discovery test gedaan en ik bij een loopbaancoach geweest waar ik een drijfveren test heb gedaan. Dit bleef allemaal heel oppervlakkig in zin van “dit soort persoon ben jij “ en daar bleef het dan bij. Voordat ik met dit traject begon twijfelde ik wel even vanwege de prijs, maar ik had mij goed ingelezen en kreeg het gevoel dat dit traject iets was wat mij echt zou helpen. Ik zie dit als een lange termijn investering in mijzelf.

Wat mij vooral heeft geholpen is het inzicht in mijn talenten, daardoor kreeg ik een goed beeld van wat ik nodig had. Daardoor ging ik “out of the box” denken en zette ik als het ware de oogkleppen af. Door de juiste vragen te stellen kwam ik steeds meer op mijn eigen pad.

Ik heb hele grote stappen gezet om mezelf te leiden in plaats van door anderen. Dit resultaat maakt mij enthousiast en ik voel mij opgetogen en opgelucht dat ik kan werken en leven op mijn manier. Ik voel mij vrij, omdat ik er mag zijn zoals ik ben. Het raakt mij veel minder als mensen iets zeggen of kritiek hebben op mijn manier van doen. Ik weet dat ik goed genoeg ben zoals ik ben en dat de manieren waarop ik dingen oppak anders kan zijn dan anderen. Dat is niet slecht of niet effectief, alleen soms niet direct zichtbaar voor hen. Dit kan ik nu ook veel beter verwoorden naar de ander.

Hierdoor zie ik veel meer kansen en ook de mogelijkheid om op mijn eigen manier situaties aan te pakken die in lijn staan met mijn behoefte/energie. In plaats van te voldoen aan een norm van een ander die mijn talenten niet heeft. Werken voelt nu heel natuurlijk en niet geforceerd. Ik werk nu op een plek waar ik veel energie van krijg, ik voel mij welkom en op mijn plek.

Dit traject zou ik aanraden aan mensen die het gevoel hebben zich niet op hun plek voelen in hun baan. Die niet weten wat ze willen en zich daardoor makkelijk aanpassen aan een ander. Die frustraties voelen maar niet precies weten waar die vandaan komen. Of wel een volgende stap willen zetten, maar deze niet zetten omdat ze angst voelen.

Eveliene Storm - Chief information Security Officer