Over Geesje 


Met 3 diploma’s op zak en hoge verwachtingen verhuisde ik in 2015 vanuit Friesland naar Hoofddorp. Ik wist zeker dat ik bij mijn eerste werkgever binnen no-time zou doorgroeien naar een project manager functie. Ik werkte keihard, maar kreeg die functie niet aangeboden, ook niet na meerdere keren vragen. Ik dacht als ik hard werkte dan zou mijn leidinggevende mijn kwaliteiten zien en mij de baan aanbieden die bij mij past. Ik voelde mij gefrustreerd, ik wilde graag het verschil maken en ik had allerlei ideeën maar ik werd niet gehoord.  Ik solliciteerde verder in de hoop elders wél de kans te krijgen. Maar na mijn 5de wisseling van baan was de maat vol. Ik begon te twijfelen of ik het wel kon, of een project manager functie überhaupt wel voor mij was weggelegd.

Wat ik destijds niet wist, is dat er een ‘geheim’ script is dat ervoor zorgde dat ik nooit die baan zou vinden die bij mij paste. Wat ik namelijk deed was de verwachting van mijn leidinggevende volgen. Ik speelde een rol waarvan ik dacht dat die bij het type professionele, hardwerkende vrouw hoorde: iedereen tevreden houden, keihard werken, maar wel bescheiden blijven over mijn prestaties.

Nu weet ik dat die rol juist mijn kans juist verkleinde om de passende baan te vinden. Wat ik heb geleerd is dat je juist een grotere kans maakt door jezelf te zijn, leiding te nemen en je eigen (talenten) style in te zetten. Pas als jij je eigen talentenenergie volgt, en zelf definieert wat voor werknemer, leider, of mens je wilt zijn, kan je meer op jezelf vertrouwen, krijg je energie van je werk en haal je er meer plezier en voldoening uit.

Tijdens mijn eigen coaching traject, waar mijn fascinatie voor talent is begonnen, heb ik ontdekt dat ik professionals wil helpen die tegen dezelfde problemen aanliepen als ik. Dat mijn generatie de overtuigingen m.b.t. werken en carrière van de vorige generatie loslaat, kan groeien en dit mee kan geven aan de volgende generaties die komen gaan. Sinds 2020 ben ik begonnen met 1-1 coaching te geven die op maat zijn gemaakt van iemands talenten.

Ik heb het geluk gehad  een 1 op 1 coaching opleiding bij Mariella Serra, zij heeft meer dan 12 jaar coaching ervaring. En met haar als coach, mentor en docent heb ik veel geleerd over coaching technieken, het belang van het luisteren naar gevoel en mijn coachstyle kunnen ontwikkelen. Dit ondersteund met een “Strengths Training” via Dries Lombaard waarbij ik basic en enhanced level heb behaald.   

Wil je ontdekken wat jouw “talentstyle” is en hoe jij dit in je huidige baan kan inzetten of een passende baan mee kan krijgen?

Benieuwd of ik de juiste coach voor je ben? Boek dan een vrijblijvend talentanalyse met mij in. Dit kan via onderstaande knop: